12 Ocak 2015 Pazartesi

Aglata Aglata....

Nişanlıma her defasında “götümü sikme” diye söylemem gerekiyor, oysa her defasında götüne girebilirmiyim diye izin istiyor. Belki biraz şikayet içeren bir sex hikayesi yazmak üzereyim, şikayet ama nişanlım bu yazdıklarımı okurmu bilmiyorum tabiki, belkide yazdıktan sorna hikayemin başlığını gönderebilirim okusun diye :). Bu tür porno hikayelerin yayınlandığı sitere öyle gün aşırı giren ve sürekli hikaye okuyan bir kadın değilim, aslında internette “nişanlım zorla götümü sikti” başlığındaki yazıları ararken artık nereden giriş yaptım bilmiyorum ama soluğu sitenizde aldım.
Sitede bulunan bir kaç anal sex hikayesinide okudum ama okuduklarımla yaşadığım duygu çok farklı.
Bu nedenle belki her anal sex deneyiminden zevk alınır düşüncesi olanlar varsa onlarıda bilgilendirmek istiyorum, okuduğum anal hikayelerde her götünü siktiren kadın nedense çok zevk aldığını yazmış şahsen ben hiçte zevk almadım aksine götümün üzerine günlerce oturamadım. Oturmak istediğimde ve her acı çektiğimdede nişanlıma mesaj atıp ağzıma ne gelirse yazıyorum. Şimdi o güne dönecek olursak yine her zaman olduğu gibi nişanlımla ilişkiye gireceğimiz an daha sevişmeye başlamadan “aşkım bu gün girebilirmiyim” diye sordu, daha sorusundan anlamıştım ki girmek istediği yer benim göt deliğimdi. Diğerlerinde olduğu gibi bundada “aşkım hayır olmaz, kesinlikle giremezsin” dedim.
Sanıyorum ki bu anal merakından vaz geçti ve normal olarak devam edecek, ama o öyle yapmadı ve “tamam o zaman arkanı dön normal gireceğim” diyerek beni yatağa yüz üstü yatırdı, bu tür ilişkimiz yani bu pozisyonda ilşikimiz daha öncede olmuştu, yüz üstü yattığımda normal yoldan içime girdiğini diyorum yani, bu türlü daha öncede yaşadığımız bir pozisyondu. İlk önce sıradan bir sikişmiş gibi kalçamı biraz kaldırmamı istedi ve alttan amıma dayayarak içime girdi, normalde önce yavaş yavaş siker sonra birden hızlanırdı ama bu defasında daha girer girmez o kadar sert sikiyordu ki beni kendimi yatakta bırakıverdim, sadece götümü biraz yukarı doğru kaldırmış ve amıma daha rahat girmesi için yardımcı oluyordum.
Diğerlerinden farklı bir ilişki olacağı daha başından belliydi aslında, içime birden hızlıca girmiş ve hiç hız kesmeden dakikalarca sikmişti beni, artık zevkten orgazm olacaktım ki içimden çıktı ve bu defa “dön bitanem” diyerek sırt üstü yatağa yatırıp bacaklarımın arasına girerek içime girmeye başladı, az önceki gibi yine çok hızlı bir giriş yapıp dakikalarca sikti, sanki benim orgazm olacağım anı biliyormuşçasına bu defa yine hızlı hızlı sikerken ve ben orgazm olmaya yaklaşmışken birden içimden çıkarak sadece dudaklarımdan öpmeye ve amımı parmaklamaya başladı. Ben altında kıvranıp inlerken götümün sikileceği düşüncesinden çok ama çok uzaktaydım, amımı parmakladıktan sonra tekrar “aşkım bir daha arkanı dön hadi” dedi.
Az önceki gibi yine yüz üstü yatağa uzandım ve götümü kaldırarak amımı olabildiğince önünde açtım, bu defa önce amıma girmek yerine göt deliğimin üzerinde sikini gezdirmeye, sikinin başını göt deliğime sürtmeye başladı, ben bunu hissettiğim an “aşkım yapma” diyerek içime götüme girmemesini söyledim, oda bana “yok aşkım girmeyeceğim sadece sürtünüyorum ya, sakin ol” diyerke göt deliğime sürtmeye başladı, çok tedirgin ve bir o kadarda temkinli duruyordum, götüme gireceğini anlamıştım ama bende dikkatliydim, sonra götüme sürtünüp amımdan içeri sikini sokuverdi, aynı şekilde yine çok hızlı ve çok sert girip çıkıyor beni altında resmen deliye çeviriyordu.
Sikini tekrar amımdan çıkarttı ve göt deliğime tekrar sürtmeye başladı, zannediyorum ki az önce yaptığı gibi götüme sürtüp amıma sokacak ve amımdan sikmeye devam edecek. İşte bu defa benim düşündüğüm gibi olmadı, sikinin başını göt deliğime sürttürdükten sonra tam deliğimin üzerine yerleştirip birden içime itekleyi verdi. O ana kadar aldığım zevk yüzünden şuursuz bir hale gelen ben götümün acısıyla gözlerimi açmamla çığlığı basmam bir olmuştu, sikinin tamamını resmen göt deliğimin içinde hissediyordum, o dakikadan sonra yalvarmaya başladım “aşkım nolur çık canım çok acıyor, yalvarıyorum çık” desemde o sikinin hepsini götüme sokmuş ve hareketsizce bekleyerek beni öpmeye ve sakinleştirmeye çalışıyordu.
Arkadaşlar hiç abarmıyorum beş dakika kadar yalvardım ve götümden çıkmasını istedim ama o ne kadar yalvarırsam yalvarayım göt deliğimden sikini çıkarmadı ve yanağımdan, başımdan ve omuzlarımdan öpmeye devam etti, hem öpüyor hemde “sakin ol, rahat bırak sende zevk alacaksın bak” diyordu, bir ara rahatlayıp canımın acısının geçmesini bekledim ama nafile bir an olsun götümün acısı geçmedi ve sanki her geçen dakika daha çok acıyor gibiydi. Beş dakika kadar hareketsiz bekledikten sonra ellerini belime sıkı sıkı bastırarak “sakin kendini kaçırmaya kalkma” deyip yavaş yavaş sikini göt deliğimden çıkarmaya başladı, ben sikinin birazının çıktığını hissedince altından kaçmak için kalçamı kenara doğru çektim.
Benim çekmemle oda aynı anda sikini tekrar hepsini birden içime soktu, ikinci defa acı içinde bağırarak “yapma nolursun çık artık” dedim ama o yine hareketsiz bekleyip beni öpmeye devam etti, öperkende “sen kendini bana bırakırsan tamamen çıkartacağım, eğer kaçarsan yine sokarım” dedi. Çaresizce “tamam hadi bekliyorum, hareket etmicem, kaçmıcamda, çıkar içimden artık” dedim ve beklemeye başladım, sikini yine yavaş yavaş içimden çıkarıyordu, büyük bir kısmının çıktığını hissetmiştim ve altından yine kaçmayı düşünüyordum ama kaçamazsam az önceki gibi yine acıyacağını biliyordum, bu yüzden sadece beklemeye ve içimden çıkması için yalvarmaya devam ettim. Arada belki götümü siktirmenin vereceği hazzı merak etmiş olabilirim ama bu çektiğim acıdan sonra bırak ikinci bir anal sex yaşamayı bir daha düşünmek bile istemezdim.
Artık bu defa sanırım tamamını çıkarak diye beklerken sikinin büyük bir kısmını yavaş yavaş çıkardığı gibi yine aynı yavaşlıkta içime sokmaya başladı, her ne kadar yavaş sokarsa soksun o kocaman sikini içime sokarken canım yanıyordu, tekrar içime girdiğini fark edince “aşkım hani çıkacaktın” diyerek ağlamalık bir ses tonuyla yine yalvarmaya başladım, “nolursun çıkar çok canım yanıyor” diyordum ama o hiç oralı olmuyor yavaş yavaş götüme girip çıkmaya devam ediyordu. Çok büyük acılar çekerek anlamıştım ki o gün nişanlıma götümü siktirmekten başka çarem kalmamıştı, altından kaçmaya çalışınca canım daha çok yanıyor o yüzden hareketsizce beklemek en iyisi diye düşünüyordum, bekliyordum.
Sanırım üç beş dakika kadarda yavaş yavaş götüme girip çıktı, sonunda biraz biraz alışmış olsamda ilk girdiğinde bana yaşattığı acının yüzünden götümün yanması bir türlü geçmiyor ve nişanlımda içimden çıkmak için hiç bir hareketlilki göstermiyordu, sürekli yavaş yavaş içime girip tekrar çıkıyordu. Tam zaman konusunda emin değilim, üstelik canımın acımasından dolayı bana saniyeler dakika gibi geliyordu fakat on dakika kadar zorla götümü siktiğini düşünüyorum, on dakikanın sonunda da üzerime tamamen yatıp derinden derinden inleyerek götümden içeri boşaldı, o boşalırken ben artık ağlamaya ve içime boşalma diye yalvarmaya başlamıştım ama dinlemedi tabi, beni ağlata ağlata götümü sikti sonrada içime boşaldı.
Her ne kadar götüme boşalmasından dolayı hamile kalmayacağımı bilsemde o içime boşalırken ben çok fazla tedirgindim, göt deliğimin kırtılmasından dolayı çektiğim acı ve nişanlımın götüme boşalmasından dolayı huzursuz hallerim belkide o güne kadar yaşadığım en kötü sex deneyimini yaşamama neden olmuştu. Bir an olsun götümün sikilmesinden zevk almadım ve tekrar yapar mısın diye sorarsanız kesinlikle böyle bir ilişkiye tekrar girmek istemem.

253 yorum :

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SLM İSTANBULDAN EFE BEN 5373071055 NUMARAM AZGIN DOYUMSUZ ATESLI SEKSTE SINIR TANIMAYAN EVLI DUL MUTSUZ DOYUMSUZ BAYANLAR YILARDIR EVLIYIM HIC ZEVK ALAMIYORUM DIYORSAN HEP TEK TARAFLI ILISKI YAPAN ERKEKLERE BOYUN EGMEYIN ISI BITTIMI KALKIP SENIN NE OLDU OLDUGUN HIC UMRUNDA OLMAYAN BIR TEK KENDINI DUSUNEN SENI SEKSTE MUTSUZ EDEN ERKEKLERE KOCALARA BOYUN EGMEYIN ARAYIN TANISALIM BIR TLF KADAR YAKINIM SIZE BEN SIZIN MUTLULUGUNUZ ZEVKE GELEMENIZ SEHVETLE DEFALARCA BOSALMANIZ ICIN BURDAYIM CARİ WATSAP LİNA VİBER

      Sil
    2. Cümleler doğrudur sen doğru isen konuşmak edep susmak büyüklük ister duymadan seslenmeyi bilen yürekler görmeden sevmeyide bilirler.....! Adım mesut yaş 30 ankara istanbul ve boludan her yaştan bayanlar arayabilirler ( geçici heves değil hak edene nefes olurum 0536 993 56 84

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. Slm ben turgut istanbuldan olgun ve tecrubeli sikiş uzmanitim 22 santimlik kalin ve damarli esmer yarragimin tadina bakmak isteyen her yastan bayanlar arayabilir kalin ve damarli çok büyük yarrak arayanlar bence bu yarragi yemeden durmayin acele edin gizlilige saygiliyim saatlerce içinde çikarmadan hiç durmadan sikişirim azgin bogalar gibi azdim benim gibi azanlar arasin ev araba var sorun yok kalin ve damarli kalin çok büyük yarrak arayan ;0531 517 92 79 beni doyuracak bayanlar arasin saatlerce durmam sikisirim 05315179279


      Sil
    5. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

      Sil
    6. merhabA ateşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap car[not] ERKEKLER ARAMASIN

      Sil
    7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil

    8. ♦♦♦ HAKAN 543 584 03 12---SADECE GÜVENİLİR TEK BAYANLAR veya GRUP DÜŞÜNENLER OKUSUN ♦♦♦
      Öncelikle herkese Merhaba! Çok açık, şeffaf, net ve dobra olacağım. Sorumlulukların bilincinde olan, belli bir eğitimi almış olgun bir erkeğim.
      Kabul edilsin yada edilmesin çoğumuzun içindeki ; Farklılık, değişim veya yasaklardaki saklı cazibeye dokunabilme,onu tadabilme ve dayanılmaz hafifligini duyumsama dürtüsünü görmezden gelemeyiz.Fakat bunun için doğru insanı bulabilmek her ne kadar kolay olmasada, imkansız oldugunu da kesinlikle düşünmüyorum.Gereksiz ve anlamsız özel şartlar arayan biri değilim ama ne istediğimi bilen, güvenilir, mantıklı, gerçekci ve belli bir olgunluğa bir erkeğim.
      ✓Evli bayanlar, ✓Bekar kızlar, ✓Yalnız yaşayan veya yalnızlık çekenler, ✓İlk deneyimi için doğru erkek arayanlar,✓Mutsuz hanımlar,✓Değişim ve renklilik arayanlar ✓Farklı bir erkek merakı olanlar,✓Aldatmayı düşünenler,✓Tadımlık bir kaçamak peşindekiler,✓ Kendini ödüllendirmek isteyenler,✓Yeni bir yüz, yeni bir ses, yeni bir nefes isteyenler,✓Taze bir soluk arayanlar...vs her ne olursa olsun yeter ki; ►Kendinden emin! ►Ne istediğini bilen!►Zekasına ve Kalitesine güvenen!►Diğer bayanlardan farklı ve özel oldugunu düşünebilen! ►GÜVEN ve GİZLİLİĞE önem verebilecek►Karakteri oturmuş kalibreli ve tabiki BİR ŞANS TANIYABİLECEK KADAR CESARET SAHİBİ birileri olANLAR HAKAN 543 584 03 12
      Daha az göster
      1

      Sil
    9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil

    14. MEHMET BEN 5374667155 KOCAMAN KOLGİBİ YARAGIM VAR VE GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR VE ASLA KIMSE KIMSEYI HARATSIZ ETMESIN ON SARTIMDIR SMS WATSAP VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN

      Sil

    15. MEHMET BEN 5374667155 KOCAMAN KOLGİBİ YARAGIM VAR VE GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR VE ASLA KIMSE KIMSEYI HARATSIZ ETMESIN ON SARTIMDIR SMS WATSAP VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN

      Sil
    16. slm batuhan ben istanbuldan numaram 0531 880 14 71 ateşli azgın EVLİ BEKAR DUL BAYANLAR arayın tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var

      Sil
    17. Ankara Konya çevresi olgun bayanlar ve cinsel hayatlarına renk katmak isteyen cesur cüretkar çiftler arayın 5435840312

      Sil
    18. Ankara Konya çevresi olgun bayanlar ve cinsel hayatlarına renk katmak isteyen cesur cüretkar çiftler arayın 5435840312

      Sil
    19. Ankara Konya ve çevresi hayatlarına renk katmak isteyen cesur cüretkar olgun bayanlar ve çiftler arayın tanışalım 5435840312

      Sil
    20. Ankara Konya ve çevresi olgun bayanlar ve cinsel hayatlarında değişiklik arayan cesur cüretkar çiftler arayın 5435840312

      Sil
    21. Ankara Konya ve çevresi olgun bayanlar ve cinsel hayatlarında değişiklik arayan cesur cüretkar çiftler arayın 5435840312

      Sil
    22. Ben Hakan Ankara Konya ve çevresi olgun bayanlar ve hayatlarına renk katmak isteyen cesur cüretkar çiftler arayın 5436840312

      Sil
    23. slm batuhan ben istanbuldan numaram 0531 880 14 71 ateşli azgın EVLİ BEKAR DUL BAYANLAR arayın tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var

      Sil
    24. Iskender Can8 Haziran 2016 05:45
      5374439447 KALIN UZUN YARAK MERAKLILARI AZGIN BAYANLAR HARIKA BIR BIRLIKTELIK YASAMAK ISTIYORSANIZ BENCE BU YARRAGI YEMEDEN DURMAYİN

      Sil
    25. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

      Sil
    26. Ankara Konya ve çevresi olgun bayanlar arayın 5435840312

      Sil
    27. Ankara Konya ve çevresi olgun bayanlar hayatlarına renk katmak isteyen cesur cüretkar çiftler arayın tanışalım Hakan 5435840312

      Sil
    28. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    29. slm ben ejder adana dan 21 cm kalın damarlı esmer yaramın tadına bakmak isteyen ateşli ken dine güvenen heryaşta bayan lar arayabilir gizlilige çok saygılıyım 0534810777

      Sil
    30. Slm ben adana dan ejder olgun ve tecrubeli sikiş uzmanitim 22 santimlik kalin ve damarli esmer yarragimin tadina bakmak isteyen her yastan bayanlar arayabilir kalin ve damarli çok büyük yarrak arayanlar bence bu yarragi yemeden durmayin acele edin gizlilige saygiliyim saatlerce içinde çikarmadan hiç durmadan sikişirim azgin bogalar gibi azdim benim gibi azanlar arasin ev araba var sorun yok kalin ve damarli kalin çok büyük yarrak arayan 05348100777 beni doyuracak bayanlar arasin saatlerce durmam sikisirim

      Sil
    31. Slm ben adana dan ejder olgun ve tecrubeli sikiş uzmanitim 22 santimlik kalin ve damarli esmer yarragimin tadina bakmak isteyen her yastan bayanlar arayabilir kalin ve damarli çok büyük yarrak arayanlar bence bu yarragi yemeden durmayin acele edin gizlilige saygiliyim saatlerce içinde çikarmadan hiç durmadan sikişirim azgin bogalar gibi azdim benim gibi azanlar arasin ev araba var sorun yok kalin ve damarli kalin çok büyük yarrak arayan 05348100777 beni doyuracak bayanlar arasin saatlerce durmam sikisirim

      Sil
    32. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    33. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    34. Ne istediğini bilen bayanlar ve çiftler arayın tanışalım 5435840312 Hakan

      Sil
    35. Merhaba Adana'dan Doruk ben, boy 1.85 yaş 27 kişisel fitness antrenörüyüm. Kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen biriyim.Olgun karakterli kadınlardan hoşlanıyorum.İyi bir dinleyiciyim seks partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın. Hislerimle hareket ederim. Sekse biraz düşkün doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Lütfen sadece elit hanımlar, kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 0545 697 63 00 resimler bana ait

      Sil
    36. Merhaba AZGIN BAYANLAR ARAYIN COSALIM
      GİZLİYE ACIK
      0545 571 52 00
      ANKWRALIYIM REALDE UYAR ARABA VAR
      MADDİ DESTEK VERIRIM 0545 571 52 00

      Sil
    37. Merhaba AZGIN BAYANLAR ARAYIN COSALIM
      GİZLİYE ACIK
      0545 571 52 00
      ANKWRALIYIM REALDE UYAR ARABA VAR
      MADDİ DESTEK VERIRIM 0545 571 52 00

      Sil
    38. Mrb azgın bayanlar arayın cosalım gizliye acık 0545 571 52 00

      Sil
    39. Iskender Can8 Haziran 2016 05:45
      5374439447 KALIN UZUN YARAK MERAKLILARI AZGIN BAYANLAR HARIKA BIR BIRLIKTELIK YASAMAK ISTIYORSANIZ BENCE BU YARRAGI YEMEDEN DURMAYİN

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MERHABA BAYANLAR İSTERSNİZ TELDE
      İSTERSENİZ REALDE GİZLİK SART
      EVLİ BEKAR DUL FARKETMEZ
      ÖZEL ACIK 0545 571 52 00
      YAKISIKLI SPORTİF 28 YAS
      7/24 SAAT ARABİLİRSİNİZ
      ANKARALIYIM GUVRNMENIZ YETERLİ TEMİZ BAKILIYIM
      0545 571 52 00

      Sil
  3. Merhaba ben Metehan azgın bayanlar arayın tanışalım sonrası malum yani artık yüzünüz gülsün mutlu olun yalnız gizlilik şartıyla azgın Metehan sizi kalın vede büyük yaragıyla sizi sekse doyursun uzun lafın kısası arayın tanışalım 05358520456 iç anadolu bölgesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. ♦♦♦ HAKAN 543 584 03 12---SADECE GÜVENİLİR TEK BAYANLAR veya GRUP DÜŞÜNENLER OKUSUN ♦♦♦
      Öncelikle herkese Merhaba! Çok açık, şeffaf, net ve dobra olacağım. Sorumlulukların bilincinde olan, belli bir eğitimi almış olgun bir erkeğim.
      Kabul edilsin yada edilmesin çoğumuzun içindeki ; Farklılık, değişim veya yasaklardaki saklı cazibeye dokunabilme,onu tadabilme ve dayanılmaz hafifligini duyumsama dürtüsünü görmezden gelemeyiz.Fakat bunun için doğru insanı bulabilmek her ne kadar kolay olmasada, imkansız oldugunu da kesinlikle düşünmüyorum.Gereksiz ve anlamsız özel şartlar arayan biri değilim ama ne istediğimi bilen, güvenilir, mantıklı, gerçekci ve belli bir olgunluğa bir erkeğim.
      ✓Evli bayanlar, ✓Bekar kızlar, ✓Yalnız yaşayan veya yalnızlık çekenler, ✓İlk deneyimi için doğru erkek arayanlar,✓Mutsuz hanımlar,✓Değişim ve renklilik arayanlar ✓Farklı bir erkek merakı olanlar,✓Aldatmayı düşünenler,✓Tadımlık bir kaçamak peşindekiler,✓ Kendini ödüllendirmek isteyenler,✓Yeni bir yüz, yeni bir ses, yeni bir nefes isteyenler,✓Taze bir soluk arayanlar...vs her ne olursa olsun yeter ki; ►Kendinden emin! ►Ne istediğini bilen!►Zekasına ve Kalitesine güvenen!►Diğer bayanlardan farklı ve özel oldugunu düşünebilen! ►GÜVEN ve GİZLİLİĞE önem verebilecek►Karakteri oturmuş kalibreli ve tabiki BİR ŞANS TANIYABİLECEK KADAR CESARET SAHİBİ birileri olANLAR HAKAN 543 584 03 12
      Daha az göster
      1

      Sil
  4. Dindar olgun durust ve yalniz yasayan bir bayanla ciddi ve cilginca fantazi dolu bir beraberlik yasamak istiyorum ciddi bayanlari bekiyorum 542.742.60.21

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iskender Can8 Haziran 2016 05:45
      5374439447 KALIN UZUN YARAK MERAKLILARI AZGIN BAYANLAR HARIKA BIR BIRLIKTELIK YASAMAK ISTIYORSANIZ BENCE BU YARRAGI YEMEDEN DURMAYİN

      Sil
  5. Mrb ben istanbuldan akın 1.83 boy. 70 kilo net 23cm oldukça atletik biriyim. Reel ilişkide doyumsuz bayanların telefonunu bekliyorum sadece bayanlar mutlaka arayın 0544414 4244

    YanıtlaSil
  6. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 0542 280 92 17

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. mrb bursadan barış yaşım 34 kadınlğınızı doyasıya yaşamak istermisin bursadan ciddi olan kadınlar hadi arasın 0541 961 36 14 saygılar

    YanıtlaSil
  10. Mrb ben istanbuldan akın yas 27 1.83 boy. 70 kilo net 23cm oldukça atletik biriyim. Reel ilişkide doyumsuz bayanların telefonunu bekliyorum oldukça yakışıklıyım sadece bayanlar mutlaka arayın 0544414 4244

    YanıtlaSil
  11. Mrb ben istanbuldan akın yas 27 1.83 boy. 70 kilo net 23cm oldukça atletik biriyim. Reel ilişkide doyumsuz bayanların telefonunu bekliyorum oldukça yakışıklıyım sadece bayanlar mutlaka arayın 0544414 4244 akinmertoglu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  12. Olgun durust samimi ve yalniz yasayan bir bayanla saygi ve sevgi icerisinde mesru bir beraberlik yasamak istiyorum ciddi hanimlardan mesaj veya aramalarini bekliyorum. 542.742.60.21

    YanıtlaSil
  13. Merhaba Istanbul'dan Hayati ben 27 yaşında hafif esmer kişisel hijyenine çok önem veren slim fit vücut yapısına sahip kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen açık sözlü net bir erkeğim. Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum saatlerce sevişip seks yapabilirim bir günde 6 defa ilişkiye girdiğimi bilirim. Gizliliğe aile kavramına çok dikkat ederim, benimle yaşanan benimle sır olarak kalır üçüncü bir ağızdan asla duyamazsınız özelimi paylaşmayı seven biri değilim emin olabilirsiniz buna, benimle tanışmak isteyen bayanlardan öncelikli ricam istanbul'da ikamet ediyor olmaları ve açık sözlü net olmaları, iyi bir dinleyiciyim sex partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın yalana asla teamül'üm yoktur. Benim sizin için hissettiklerim sizin de benim için hissettikleriniz başlangıçta çok önemlidir. Sex'e çok düşkünüm doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama Bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Olgun ve mutsuz yalnız bayanlar şimdi kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 05456340433

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Istanbul'dan Hayati ben 27 yaşında hafif esmer kişisel hijyenine çok önem veren slim fit vücut yapısına sahip kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen açık sözlü net bir erkeğim. Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum saatlerce sevişip seks yapabilirim bir günde 6 defa ilişkiye girdiğimi bilirim. Gizliliğe aile kavramına çok dikkat ederim, benimle yaşanan benimle sır olarak kalır üçüncü bir ağızdan asla duyamazsınız özelimi paylaşmayı seven biri değilim emin olabilirsiniz buna, benimle tanışmak isteyen bayanlardan öncelikli ricam istanbul'da ikamet ediyor olmaları ve açık sözlü net olmaları, iyi bir dinleyiciyim sex partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın yalana asla teamül'üm yoktur. Benim sizin için hissettiklerim sizin de benim için hissettikleriniz başlangıçta çok önemlidir. Sex'e çok düşkünüm doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama Bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Olgun ve mutsuz yalnız bayanlar şimdi kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 05456340433

    YanıtlaSil
  15. Herkese merhaba ben volkan, Adana Mersin Hatay şubelerimizle masörlük hizmeti veriyoruz

    -Thai
    -Aromaterapi
    -Selülit masaj teknikleri uzmanıyım.

    0545 697 63 00 not:Fiyatlarımız gayet uygundur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

      Sil
  16. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 0542 280 92 17

    YanıtlaSil
  17. slm bayanlar ben BEN hasan 29
    yaşında 1.70 boyunda 65 kiloda
    kumral yakışıklı biriyim.
    Yalnızlığını paylaşmak için bir dost,
    sırdaş, sevgili tadında bir arkadaş
    arayan birlikte vakit geçirmek yada
    birlikte deli dolu anlar yaşamak
    isteyen her yaştan bayanlarla
    karşılıklı oluşturacağımız güven
    ortamı içinde görüşmekteyim.
    Arzu eden bayanlar gündüz veya gece
    birkaç saat veya daha uzun bir süre
    (size kalmış) , evinizde yada ikimizin
    ortak karar vereceği bir yerde (otelde,
    evde, dışarda) görüşebiliriz. Yaşınız ve
    fiziksel görünüşünüz görüşmemiz için
    benim tarafımdan herhangi bir sorun
    oluşturmaz.
    Gizlilik, sırdaşlık, saygı ve hoşgörü
    çerçevesinde görüşmek isteyen
    bayanlar için telefonum aşağıda
    Görüşsekte görüşmesekte ömrünüzün
    mutluluklar içinde geçmesini temenni
    ediyor bütün kadınlar sevgi ve ilgiye
    layıktır diyor ve hepinize mutlu bir
    hayat diliyorum 05446262147 ve
    05446262147 arayın pişman olmayacaksiniz kendini bilmeyen aramasin 05446262147

    YanıtlaSil
  18. slm bayanlar ben BEN hasan 29
    yaşında 1.70 boyunda 65 kiloda
    kumral yakışıklı biriyim.
    Yalnızlığını paylaşmak için bir dost,
    sırdaş, sevgili tadında bir arkadaş
    arayan birlikte vakit geçirmek yada
    birlikte deli dolu anlar yaşamak
    isteyen her yaştan bayanlarla
    karşılıklı oluşturacağımız güven
    ortamı içinde görüşmekteyim.
    Arzu eden bayanlar gündüz veya gece
    birkaç saat veya daha uzun bir süre
    (size kalmış) , evinizde yada ikimizin
    ortak karar vereceği bir yerde (otelde,
    evde, dışarda) görüşebiliriz. Yaşınız ve
    fiziksel görünüşünüz görüşmemiz için
    benim tarafımdan herhangi bir sorun
    oluşturmaz.
    Gizlilik, sırdaşlık, saygı ve hoşgörü
    çerçevesinde görüşmek isteyen
    bayanlar için telefonum aşağıda
    Görüşsekte görüşmesekte ömrünüzün
    mutluluklar içinde geçmesini temenni
    ediyor bütün kadınlar sevgi ve ilgiye
    layıktır diyor ve hepinize mutlu bir
    hayat diliyorum 05446262147 ve
    05446262147 arayın pişman olmayacaksiniz kendini bilmeyen aramasin 05446262147

    YanıtlaSil
  19. SELAM KIZLAR HANIMLAR BEN KENAN ISTANBUL MECIDIYE KOYDE KALIYORUM ASLEN URFALIYAM YASIM 32 BOY 170 KILIM 60 ALET 20 LIK TIR CIDDI BI BERABERLIK REAL GORUSMEK ISTEYEN KIZLAR HANIMLAR KARISINA KOCA ARAYANLAR ARAYIN TANISALIM KONUSALIM AZGIN HANIMLAR KIZLAR MESAJ ATIN ARAYIN RAHATLAYIN GORUNTULU YE MUSAITTIM YUZ GORUNMEDEN KARSILIKLI YAGLI GURES YAPILIR NOTTTTTTTT LUTFEN PASIFLER ROPLAR GAYLAR VE KARISI HAKINDA SOHBET ETMEK ISTEYEN KOCALAR ARAMASIN YANLIZ REALCI KIZLAR VE HANIMLAR MESAJ DA ATABILIRSINIZ KARSILIKLI GUVEN SART TABIKI DE HADI BYYY BEKLIYORUMMMMM 05423676203 05423676203 KENAN ..........

    YanıtlaSil
  20. Merhaba Hatay'dan Volkan ben 27 yaşında hafif esmer kişisel hijyenine çok önem veren slim fit vücut yapısına sahip kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen açık sözlü net bir erkeğim. Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum saatlerce sevişip seks yapabilirim bir günde 6 defa ilişkiye girdiğimi bilirim. Gizliliğe aile kavramına çok dikkat ederim, benimle yaşanan benimle sır olarak kalır üçüncü bir ağızdan asla duyamazsınız özelimi paylaşmayı seven biri değilim emin olabilirsiniz buna, benimle tanışmak isteyen bayanlardan öncelikli ricam Hatay veya çevre illerde ikamet ediyor olmaları ve açık sözlü net olmaları, iyi bir dinleyiciyim sex partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın yalana asla teamül'üm yoktur. Benim sizin için hissettiklerim sizin de benim için hissettikleriniz başlangıçta çok önemlidir. Sex'e çok düşkünüm doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama Bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Olgun ve mutsuz yalnız bayanlar şimdi kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler.0545 697 63 00

    YanıtlaSil
  21. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  22. ADULTALEM | EFSANE TÜRK ADULT FORUM http://adultalem.com ADULTALEM | EFSANE TÜRK ADULT FORUM http://adultalem.com ADULTALEM | EFSANE TÜRK ADULT FORUM http://adultalem.com ADULTALEM | EFSANE TÜRK ADULT FORUM http://adultalem.com ADULTALEM | EFSANE TÜRK ADULT FORUM http://adultalem.com ADULTALEM | EFSANE TÜRK ADULT FORUM http://adultalem.com ADULTALEM | EFSANE TÜRK ADULT FORUM http://adultalem.com ADULTALEM | EFSANE TÜRK ADULT FORUM http://adultalem.com ADULTALEM | EFSANE TÜRK ADULT FORUM http://adultalem.com ADULTALEM | EFSANE TÜRK ADULT FORUM http://adultalem.com ADULTALEM | EFSANE TÜRK ADULT FORUM http://adultalem.com

    YanıtlaSil
  23. Merhaba ist dan levent ben 32 yasinda 1.80 boyunda atletik yapili 22 cm lik aletimle tam bir seks manyagiyim:) hayalimde bir kadini kocasinin gozu onunde bagirta bagirta sikmek arayin tanisalim acele edin oldurecek bu fantazim :) 0539 331 05 15

    YanıtlaSil
  24. Merhaba Istanbul'dan Hayati ben 27 yaşında hafif esmer kişisel hijyenine çok önem veren slim fit vücut yapısına sahip kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen açık sözlü net bir erkeğim. Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum saatlerce sevişip seks yapabilirim bir günde 6 defa ilişkiye girdiğimi bilirim. Gizliliğe aile kavramına çok dikkat ederim, benimle yaşanan benimle sır olarak kalır üçüncü bir ağızdan asla duyamazsınız özelimi paylaşmayı seven biri değilim emin olabilirsiniz buna, benimle tanışmak isteyen bayanlardan öncelikli ricam istanbul'da ikamet ediyor olmaları ve açık sözlü net olmaları, iyi bir dinleyiciyim sex partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın yalana asla teamül'üm yoktur. Benim sizin için hissettiklerim sizin de benim için hissettikleriniz başlangıçta çok önemlidir. Sex'e çok düşkünüm doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama Bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Olgun ve mutsuz yalnız bayanlar şimdi kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 05456340433

    YanıtlaSil
  25. Merhaba Istanbul'dan Hayati ben 27 yaşında hafif esmer kişisel hijyenine çok önem veren slim fit vücut yapısına sahip kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen açık sözlü net bir erkeğim. Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum saatlerce sevişip seks yapabilirim bir günde 6 defa ilişkiye girdiğimi bilirim. Gizliliğe aile kavramına çok dikkat ederim, benimle yaşanan benimle sır olarak kalır üçüncü bir ağızdan asla duyamazsınız özelimi paylaşmayı seven biri değilim emin olabilirsiniz buna, benimle tanışmak isteyen bayanlardan öncelikli ricam istanbul'da ikamet ediyor olmaları ve açık sözlü net olmaları, iyi bir dinleyiciyim sex partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın yalana asla teamül'üm yoktur. Benim sizin için hissettiklerim sizin de benim için hissettikleriniz başlangıçta çok önemlidir. Sex'e çok düşkünüm doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama Bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Olgun ve mutsuz yalnız bayanlar şimdi kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 05456340433

    YanıtlaSil
  26. merhabA ateşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap car[not] ERKEKLER ARAMASIN

    YanıtlaSil
  27. merhabA ateşli BAYANLAR Ben kaan 05357249719İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap car[not] ERKEKLER ARAMASIN

    YanıtlaSil
  28. Syn Bayanlar Merhaba ben Mustafa İstanbulda Yaşıyorum 26 yasımda yeşil gözlü 180 boyumda yakısıklı ve genç altetic vucuda sahibim.Gizliliğe önem veririm.Benım ıcın fareketmez zengin fakir dul evli Deliler gibi gecelere ateşli saatlere arıyorsanız bulduğun.Ben bu iş icin varım.Şehir Dısına giderim.Sex makineniz:Tel:05414589911

    YanıtlaSil
  29. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  30. merhabalar ıstanbul hakan 40 yasındayım 182 boy 87 kg sarışın mavi gözlu spor meraklısı atletık fızıkge sahıp farklı beklentılerı olan çıftlere eşlık edıyorum 0537 0205832

    YanıtlaSil
  31. merhabalar ıstanbul hakan 40 yasındayım 182 boy 87 kg sarışın mavi gözlu spor meraklısı atletık fızıkge sahıp farklı beklentılerı olan çıftlere eşlık edıyorum 0537 0205832

    YanıtlaSil
  32. merhabalar ıstanbul hakan 40 yasındayım 182 boy 87 kg sarışın mavi gözlu spor meraklısı atletık fızıkge sahıp farklı beklentılerı olan çıftlere eşlık edıyorum 0537 0205832

    YanıtlaSil
  33. merhabalar ıstanbul hakan 40 yasındayım 182 boy 87 kg sarışın mavi gözlu spor meraklısı atletık fızıkge sahıp farklı beklentılerı olan çıftlere eşlık edıyorum 0537 0205832

    YanıtlaSil
  34. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 0542 280 92 17

    YanıtlaSil
  35. BENİMDE SEX ANILARINI OKUYUN LÜTFEN
    http://sexanilarimiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  36. Mrb Bayanlar ben akın 1.83 boy 73 boy oldukça atletik biriyim sexte doyumsuz bayanlar arayın beraber hoş vakit geçirelim. Net 22cm ve oldukça kalın damarlı sikimle sizleri alamayacağınız zevkleri almanızı sağlarım. Sadece bayanları beklıyorum 0544 414 42 44

    YanıtlaSil
  37. Slm gerçek resim bana ait orjinal lütfen lütfen eşinde seks doymiyan seksi izlemek istyen erkekleri bayanlar her zaman arayın izlemek istyen erkekleri bayanlar her zaman arayın gizlilik önemli veren temiz bayanlar arasn tansalm istanbul tel 05537753404 24 saat açık

    YanıtlaSil
  38. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 05422809217

    YanıtlaSil
  39. MERHABA BEN BARIŞ İSTANBUL MALTEPE DE YAŞIYORUM 28 YAŞINDA KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİSİYİM TATLI CİCİ SEMPATİK BAYANLARIN ARAMASINI BEKLİYORUM 
    GÜZEL VAKİT GEÇİRMEK SİZİN GİBİ TATLI BAYANLARINDA HAKKI YAŞINIZ FARKETMEZ HOSÇAKALIN ( 0539 838 42 25

    YanıtlaSil
  40. selam ben kenan İst den karisina koca arayanlar sikismek sevişmek isteyen cici yramaz kizlar olgun dul hanimlar arayin mesaj atin tanisalim sikiselim 5423676203 nottt lütfen gay ve pasifler arti ciddi olan hanimlar realde görüşe biliriz hadi ne bekliyorsunuz arayinnn sikiselim 05423676203 ;)

    YanıtlaSil
  41. Merhaba. Evli çiftler, tek, dul bayanlar. Ben Hakan. İstanbulda yaşıyorum. 30 yaşında 1.79 boyunda, atletik yapılı biriyim. Seyehat engelim yok. Seks hayatı monotonlaşmış, aynı şeylerden sıkılmış olup farklı deneyimler denemek isteyen bayanlar. Eşini paylaşmaktan haz duyanlar. Tamamen GİZLİLİK ve saygı içinde her zaman arayabilir ya da mesaj atabilirsiniz. Telde konuşup güzel sohbetler de edebiliriz sonuçta herşey seks değil. Sülük gibi yapışan, rahatsız eden biri değilim gizlilik çok önemlidir.. Hoşçakalın.. 05358149664 – beşyüzotuzbeş sekizyüzondört doksanaltı altmışdört occanerrr@gmail.com

    YanıtlaSil
  42. MERHABA, BEN BARIŞ 28 YAŞINDAYIM. ARKADAŞLIK VE SOHBET İÇİN BURDAYIM. WHATSAAP VE FACEBOOK 'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI, CİCİ,SEMPATİK BAYANLAR TERCİHİM İSTANBUL MALTEPE 'DE YAŞIYORUM. YAŞINIZ FARKETMEZ KENDİNE ÖZGÜ BİR BAYAN OLURSA SEVİNİRİM. - 0539 838 42 25 - HOŞÇAKALIN....

    YanıtlaSil
  43. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  44. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  45. Merhaba. Evli çiftler, tek, dul bayanlar. Ben Hakan. İstanbulda yaşıyorum. 30 yaşında 1.79 boyunda, atletik yapılı biriyim. Seyehat engelim yok. Seks hayatı monotonlaşmış, aynı şeylerden sıkılmış olup farklı deneyimler denemek isteyen bayanlar. Eşini paylaşmaktan haz duyanlar. Tamamen GİZLİLİK ve saygı içinde her zaman arayabilir ya da mesaj atabilirsiniz. Telde konuşup güzel sohbetler de edebiliriz sonuçta herşey seks değil. Sülük gibi yapışan, rahatsız eden biri değilim gizlilik çok önemlidir.. Hoşçakalın.. 05358149664 – beşyüzotuzbeş sekizyüzondört doksanaltı altmışdört occanerrr@gmail.com

    YanıtlaSil
  46. gizlilige önem veren azgın dul bakımlı hnmlar SUBAY VE ASTSUBAY HNMLARI FANTAZI DÜSKÜNÜ evli cifler 24saat 22cmyle en az 4 posta garantisiyle ÜÇRETLİ olarak sikişlerımız yapılır BİLGİNİZE 0534 489 55 20

    YanıtlaSil
  47. gizlilige önem veren azgın dul bakımlı hnmlar SUBAY VE ASTSUBAY HNMLARI FANTAZI DÜSKÜNÜ evli cifler 24saat 22cmyle en az 4 posta garantisiyle ÜÇRETLİ olarak sikişlerımız yapılır BİLGİNİZE 0534 489 55 20

    YanıtlaSil
  48. MERHABA BEN UĞUR 28 YAŞINDAYIM ARKADAŞLIK, SOHBET VE GÜZEL ARKADAŞLIKLAR İÇİN BURDAYIM. WHATSAAP VE FACEBOOK'TA RESİMLERIMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI, CİCİ, SEMPATİK BAYAN ARKADAŞ, TERCİHİM'DİR. ISTANBUL KADIKÖY' DE YAŞIYORUM. YAŞINIZ FARKETMEZ KENDİNE ÖZGÜ BİR BAYAN OLURSA SEVİNİRİM. ( ( 0546 807 06 65 )) HOŞÇAKALIN... LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASIN...

    YanıtlaSil
  49. Merhaba kaliteli ve bakımlı özel çiftler güzel gecelerinize 3. Olurum o gece herkesin mutlu olacağına inanın 0505 986 19 11

    YanıtlaSil
  50. Merhaba kaliteli ve bakımlı özel çiftler güzel gecelerinize 3. Olurum o gece herkesin mutlu olacağına inanın 0505 986 19 11

    YanıtlaSil

  51. Merhaba. Evli çiftler, tek, dul bayanlar. Ben Hakan. İstanbulda yaşıyorum. 30 yaşında 1.79 boyunda, atletik yapılı biriyim. Seks hayatı monotonlaşmış, aynı şeylerden sıkılmış olup farklı deneyimler denemek isteyen bayanlar. Eşini paylaşmaktan haz duyanlar. Tamamen GİZLİLİK ve saygı içinde her zaman arayabilir ya da mesaj atabilirsiniz. Telde konuşup güzel sohbetler de edebiliriz sonuçta herşey seks değil. Sülük gibi yapışan, rahatsız eden biri değilim gizlilik çok önemlidir.. Hoşçakalın.. 05358149664 – beşyüzotuzbeş sekizyüzondört doksanaltı altmışdört occanerrr@gmail.com

    YanıtlaSil

  52. Merhaba. Evli çiftler, tek, dul bayanlar. Ben Hakan. İstanbulda yaşıyorum. 30 yaşında 1.79 boyunda, atletik yapılı biriyim. Seks hayatı monotonlaşmış, aynı şeylerden sıkılmış olup farklı deneyimler denemek isteyen bayanlar. Eşini paylaşmaktan haz duyanlar. Tamamen GİZLİLİK ve saygı içinde her zaman arayabilir ya da mesaj atabilirsiniz. Telde konuşup güzel sohbetler de edebiliriz sonuçta herşey seks değil. Sülük gibi yapışan, rahatsız eden biri değilim gizlilik çok önemlidir.. Hoşçakalın.. 05358149664 – beşyüzotuzbeş sekizyüzondört doksanaltı altmışdört occanerrr@gmail.com

    YanıtlaSil
  53. Gizlilige önem veren dul bakımlı azgın hnmlar cıtır kızlar FANTAZI DUSUKUNU EVLİ ÇİFTLER 24saat 22cmyle en az 4 posta garantısyle uygulamalı olarak sıkıselerımız ÜÇRETLİ olarak tarıhe gecer BİLİGİNİZE 0534 489 55 20

    YanıtlaSil
  54. Gizlilige önem veren dul bakımlı azgın hnmlar cıtır kızlar FANTAZI DUSUKUNU EVLİ ÇİFTLER 24saat 22cmyle en az 4 posta garantısyle uygulamalı olarak sıkıselerımız ÜÇRETLİ olarak tarıhe gecer BİLİGİNİZE 0534 489 55 20

    YanıtlaSil
  55. Mrb ben istdan akın yas28 boy 1.83 kilo 70 net 23cm atletik bır yapıya sahibim. Gerçek ilişki arayan doyumsuz bayan arakadasların telefonunu bekliyorum. İstanbul içi her nerede olursanız farketmez hemen gelebilirim. Telefon 0544 414 42 44

    YanıtlaSil
  56. MERHABA BEN BARIŞ 28 YAŞINDAYIM. ARKADAŞLIK VE SOHBET İÇİN BURDAYIM. WHATSAAP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI, CİCİ,SEMPATİK BAYANLAR TERCİHİM. İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞIYORUM. YAŞINIZ FARKETMEZ KENDİNE ÖZGÜ BİR BAYAN OLURSA SEVİNİRİM. - 0546 835 34 10 - HOŞÇAKALIN....

    YanıtlaSil
  57. Mrb evli çiftler ve bayanlar. kendini mutsuz hisseden hayattan bıkan hiç bir şeyden zevk almayan hayatında farklı şeyler arayan bayanlar.Evlilikleri monotonlaşmış ve her gün aynı ilişkileri sıkıcı gelen hayatlarında değişik tatlar arzular farkı heyecanlı anlar arayan çiftler.normal sevişmelerden sıkılan düşüncelerindeki fantazileri kimseye anlatamayan gercekleştiremeyen kişiler arayın herşeyinizi paylaşalım ve hatta yaşayalım.prensiplerim gizlilik güven ve seviyedir.bu arada herşey sex değildir tabiki normal sohbet etmek isteyen bayanlarda arayabilir tabiki yaş sınırı yoktur farketmez. size kimi zaman bir arkadaş kimi zaman bir sırdaş olabilirim,numaram 0544 531 49 50 gizliden veya acıktan arayabilir cagrı atabılırsınız efendım görüşmek dileğiyle hoşcakalın.Aramanızı bekleyeceğim

    YanıtlaSil
  58. beylikdüzü escort bayan ve escort beylikdüzü bayan ilan bilgilerini veren escort bayan beylikdüzü sitesinden güncel olan escort bayan ve elit escort bayan beylikdüzü ilan bilgilerini güncel olarak takip edebilirsiniz... beylikdüzü yeni escort bayan ve beylikdüzü bakımlı escort bayan ilan bilgilerini geniş kapsamda veren bir beylikdüzü escort hatun sitesidir... http://www.bayanbeylikduzuescort.com/

    YanıtlaSil
  59. slm batuhan ben istanbuldan numaram 0531 880 14 71 ateşli azgın EVLİ BEKAR DUL BAYANLAR arayın tanısalım görüşelim gizlilik içinde buluşalım sınırsız sex yasayalım uzaklık ve yaşınız sorun degil sms watsap lina viber var

    YanıtlaSil
  60. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  61. Merhaba Hatay'dan Volkan ben 27 yaşında hafif esmer kişisel hijyenine çok önem veren kaslı vücut yapısına sahip, kişisel fitness antrenörü olarak hizmet veriyorum. kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen açık sözlü net bir erkeğim. Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum. Gizliliğe aile kavramına çok dikkat ederim, benimle yaşanan benimle sır olarak kalır üçüncü bir ağızdan asla duyamazsınız özelimi paylaşmayı seven biri değilim. Benimle tanışmak isteyen bayanlardan öncelikli ricam açık sözlü net olmaları, iyi bir dinleyiciyim seks partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın yalana asla tahammülüm yoktur. Benim sizin için hissettiklerim sizin de benim için hissettikleriniz başlangıçta çok önemlidir. Sekse biraz düşkün doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama Bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Olgun ve mutsuz yalnız bayanlar şimdi kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 0545 697 63 00

    YanıtlaSil
  62. İSTANBUL HAKAN BEN,BEKAR VE DE 35 YAŞINDAYIM... İİ BİR DOST ,ARKADAŞ VE DE GÜVENİLİR BİR SIRDAŞ OLABİLİRİM....GÜVENİLİR - İNSANCA VE SAYGIN DOSTLUKLAR İÇİN BURADAYIIM...BU ARADA HUZURSUZLUK VERENLERDEN DEĞİLİM..HİÇDE OLMADIM...RAHATÇA ARAYABİLİRSİNİZ.. **(0553)5.9.8..2.9...5.1...**** ***SADECE BAYAN ARKADAŞLAR ARARASA SEVİNİRİM

    YanıtlaSil
  63. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  64. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  65. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  66. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 0542 280 92 17

    YanıtlaSil
  67. HERKESE MERHABA,
    BEN BARIŞ İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞIYORUM. YAŞIM 28 WhatsApp ve FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ.
    NEŞELİ VE SEMPATİK BAYANLAR İLE ARKADAŞLIK İÇİN BURDAYIM. GÜZEL VE HOŞ SOHBETLER SİZ GÜZEL BAYANLARINDA HAKKI. YAŞINIZ FARKETMEZ HOŞÇAKALIN. 0546 835 34 04

    NOT= GAYLER ARAMASIN KALP KIRMAYA GEREK YOK.

    YanıtlaSil
  68. Merhaba Adana’dan Mehmet ben 27 yaşında hafif esmer kişisel hijyenine çok önem veren kaslı vücut yapısına sahip, kişisel fitness antrenörüyüm. kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen açık sözlü net bir erkeğim. Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum. Gizliliğe aile kavramına çok dikkat ederim, benimle yaşanan benimle sır olarak kalır üçüncü bir ağızdan asla duyamazsınız özelimi paylaşmayı seven biri değilim. Benimle tanışmak isteyen bayanlardan öncelikli ricam açık sözlü net olmaları ve Adana veya çevre illerde ikamet ediyor olmaları. İyi bir dinleyiciyim seks partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın yalana asla tahammülüm yoktur. Benim sizin için hissettiklerim sizin de benim için hissettikleriniz başlangıçta çok önemlidir. Sekse biraz düşkün doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama Bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Olgun ve mutsuz yalnız bayanlar şimdi kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 0545 697 63 00

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Merhaba Adana’dan eder ben 37 yaşında hafif esmer 22cm kalın damarlı esmer yaram yiyebilininmi kişisel hijyenine çok önem veren kaslı vücut yapısına sahip, kişisel fitness antrenörüyüm. kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen açık sözlü net bir erkeğim. Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum. Gizliliğe aile kavramına çok dikkat ederim, benimle yaşanan benimle sır olarak kalır üçüncü bir ağızdan asla duyamazsınız özelimi paylaşmayı seven biri değilim. Benimle tanışmak isteyen bayanlardan öncelikli ricam açık sözlü net olmaları ve Adana veya çevre illerde ikamet ediyor olmaları. İyi bir dinleyiciyim seks partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın yalana asla tahammülüm yoktur. Benim sizin için hissettiklerim sizin de benim için hissettikleriniz başlangıçta çok önemlidir. Sekse biraz düşkün doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama Bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Olgun ve mutsuz yalnız bayanlar şimdi kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler arayın görüşelim 05348100777

      Sil

    2. Merhaba Adana’dan eder ben 37 yaşında hafif esmer 22cm kalın damarlı esmer yaram yiyebilininmi kişisel hijyenine çok önem veren kaslı vücut yapısına sahip, kişisel fitness antrenörüyüm. kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen açık sözlü net bir erkeğim. Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum. Gizliliğe aile kavramına çok dikkat ederim, benimle yaşanan benimle sır olarak kalır üçüncü bir ağızdan asla duyamazsınız özelimi paylaşmayı seven biri değilim. Benimle tanışmak isteyen bayanlardan öncelikli ricam açık sözlü net olmaları ve Adana veya çevre illerde ikamet ediyor olmaları. İyi bir dinleyiciyim seks partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın yalana asla tahammülüm yoktur. Benim sizin için hissettiklerim sizin de benim için hissettikleriniz başlangıçta çok önemlidir. Sekse biraz düşkün doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama Bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Olgun ve mutsuz yalnız bayanlar şimdi kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler arayın görüşelim 05348100777

      Sil
  69. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  70. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  71. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  72. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  73. Bir kadını mutlu etmek için kelimeler yeter.
    Bazı şeyleri sadece hiç tanımadığın biriyle konuşabilirsin.
    Arayın paylaşalım. 0545 697 63 00

    YanıtlaSil
  74. adım melisa sohbet isteyen kendine güvenen beylerin telefonlarını bekliyorum numaram 00237 811 10 57 hemen ara 7/24 telefonum acık
    http://sohbettnumaralari.com

    http://sohbettnumaralari.com/sohbet-hatti

    http://sohbettnumaralari.com/sohbet-numarasi-bayanlarla-canli-sohbet-hatti.html

    YanıtlaSil
  75. Telefon Numaram: 004372071038 arayın çok azdım. İstanbuldan ve İzmirden ciddi beyleri bekliyorum. Gizlilik içinde görüşecekler. Şuan kıbrıstayım. Anlaştığım 1beyle görüşeceğim. Telefonum 24 saat açık

    YanıtlaSil
  76. Porno, porno izle, www.pornbigs.com

    YanıtlaSil
  77. Ben birçok insanın istediği gibi fit vücutlu güzel kadınlar yerine, dolgun ve kusurları olan kişilerden hoşlanıyorum.pek inandırıcı gelmeyebilir ama gerçekten öyle.ince bir bel yerine yumuşacık büyük bir beli tercih ederim.Kusursuzluk değil aradığım,kusurlar, yaşanmışlıklar arıyorum.işte buda benim.İsmim Doruk yaş 28 Adana 0545 697 63 00.

    YanıtlaSil
  78. Merhaaba. Ben Mert 22 yaşındayım istanbulda oturuyorum üni okuyorum doyumsuz genç kadınlar yazsın 0538-083-28-75 1:85 75 kilo atletik yapılıyım kendime bakarım temizlik önemli tanışmaya açığım sadece kadınlar yazsın!!!

    YanıtlaSil
  79. ZEVKTEN UÇMAYA VAR MISIN?

    KONYA
    AKSARAY
    NEVŞEHİR
    KARAMAN
    MERSİN
    ADANA
    NİĞDE
    KAYSERİ
    ANTALYA
    ISPARTA
    AFYON

    Bu müthiş deneyimi yaşamamışsan, hayatında bunun eksikliğini hissettiğini biliyorum.
    Uçmak için yapman gereken SIFIRBEŞDÖRTİKİDÖRTÜÇBİRBEŞYEDİSEKİZALTI...
    (SADECE BAYANLAR)

    * Evli (Eşiyle birlikte fantazi kuran yada eşinden gizli bir heyecan arayanlar)
    * Dul (Artık muhteşem bir gece yaşama ve iliklerine kadar o hazzı yaşayıp uçmak isteyenler)
    * Bakire (Defalarca orgazmın doruklarına çıkmak ve uçmak istiyorum ama bakireliğimi korumalıyım diyenler)

    Fırsat parmaklarınızın ucunda... SIFIRBEŞDÖRTİKİDÖRTÜÇBİRBEŞYEDİSEKİZALTI... ister whatsaptan görüşelim, ister arayın konuşalım, ister çağrı atın dönüş yapayım, isterseniz mesajlaşalım…
    Sadece Kadınlar’la ilgiliyim… SIFIRBEŞDÖRTİKİDÖRTÜÇBİRBEŞYEDİSEKİZALTI...

    (Herşey özel olup gizli olarak aramızda kalacaksa; EVLİ, BOŞANMIŞ YADA BEKAR olman; YAŞ'ın, BOY'un, KİLO'n farketmez... Temiz, bakımlı ve ne istediğini bilmen ÖNEMLİ...)

    39 Yaşında 174 boy 85 Kiloyum... Temiz, Bakımlı, Kültürlü ve ne istediğini bilen, sık sık seyahat eden yöneticiyim.

    gizlivegizemliseks@gmail.com

    YanıtlaSil
  80. Merhaba evli, bekar, dul ve yalnız bayanlar. Ben Hakan. İstanbulda yaşıyorum. 32 yaşında bekar erkeğim. Rutin, sıradan ilişkilerden sıkıldıysanız, kendinizi yalnız hissediyorsanız, gizli ve güvenilir bir sırdaş arıyorsanız ben burdayım çekinmeden arayabilirsiniz.. Sonuçta herşey seks değil. Tanışmak isterim. Sevgiler..
    0535 814 9664

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankaradan mert ben bayanlar arasın 0555 895 79 82

      Sil
  81. İSTANBUL MALTEPE HAKAN BEN,BEKAR VE DE 37 YAŞINDAYIM? İİ BİR DOST ,ARKADAŞ VE DE GÜVENİLİR BİR SIRDAŞ OLABİLİRİM?.GÜVENİLİR ? İNSANCA VE SAYGIN DOSTLUKLAR İÇİN BURADAYIIM?BU ARADA HUZURSUZLUK VERENLERDEN DEĞİLİM..HİC DE OLMADIM?RAHATÇA ARAYABİLİRSİNİZ.. **SADECE BAYAN ARKADAŞLAR ARARASA SEVİNİRİM**0.5.5.3..5.9.8..2.9..5.1...

    YanıtlaSil
  82. Selam ben yasemin seks konuşmayı çok seviyorum. Bu numaradan beni arayın size herseyi mi anlatayım amım yaniyor arayın : 00237 800 09362

    YanıtlaSil
  83. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 0542 280 92 17

    YanıtlaSil
  84. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 0542 280 92 17

    YanıtlaSil
  85. gizlilige önem veren azgın dul bakımlı hnmlar FANTAZİ DUSUKUNU EVLİÇİFTLER tek bayanlar hemsıre ve ögretmenler sırdas olmak isteyen yurdumun tum çicekleri 24saat 22cmyle en az 4 posta garantili sikişlerimiz İHTINA VE ÖZENLE yapılır BİLGİNİZE 0534 489 55 20 ACİL ACİL..

    YanıtlaSil
  86. gizlilige önem veren azgın dul bakımlı hnmlar FANTAZİ DUSUKUNU EVLİÇİFTLER tek bayanlar hemsıre ve ögretmenler sırdas olmak isteyen yurdumun tum çicekleri 24saat 22cmyle en az 4 posta garantili sikişlerimiz İHTINA VE ÖZENLE yapılır BİLGİNİZE 0534 489 55 20 ACİL ACİL.. özellikle sivas ve cevresi

    YanıtlaSil
  87. ankaradan cem ben bu tip abuk sabuk yazılara girmiyorum sadece arayın gerisi konuştuktan sonra zaten gelir numaram özele açıktır 0538 871 88 17

    YanıtlaSil
  88. ataköy escort bayan ve  beylikdüzü escort bayan bilgilerini veren güncel olan şişli escort bayan sitesidir.

     

    beylikdüzü escort bayan ve escort beylikdüzü bayan sitesidir.

     

    ataköy escort hatunların ve escort ataköy bayan bilgilerini takip edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  89. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  90. Merhaba Adana''dan Doruk ben 27 yaşında hafif esmer kişisel hijyenine çok önem veren kaslı vücut yapısına sahibim, kişisel fitness antrenörüyüm. Kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen açık sözlü net bir erkeğim. Olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum. Gizliliğe aile kavramına çok dikkat ederim, özelimi paylaşmayı seven biri değilim. Benimle tanışmak isteyen bayanlardan öncelikli ricam açık sözlü net olmaları ve Adana veya çevre illerde ikamet ediyor olmaları. iyi bir dinleyiciyim seks partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın. Benim sizin için hissettiklerim sizin de benim için hissettikleriniz başlangıçta çok önemlidir. Sekse biraz düşkün doyumsuzum kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama Bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Şimdi kendinizden gerçekten eminseniz iletişim kurun benimle kıymetli zamanımızı boşa harcamayalım teşekkürler. 0545 697 63 00 not: Fotoğraf bana ait

    YanıtlaSil
  91. Mrb AZGİN BAYANLAR ARAYİN COSALİM OZEL ACİK ANKARADAYİM REALDE UYAR 7/24 ne zmn istersen 0545 571 52 00

    YanıtlaSil
  92. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 0542 280 92 17

    YanıtlaSil
  93. Mrb ben istanbuldan akın yas 27 1.83 boy. 70 kilo net 23cm oldukça atletik biriyim. Reel ilişkide doyumsuz bayanların telefonunu bekliyorum oldukça yakışıklıyım sadece bayanlar mutlaka arayın beraber mutlu olalım Mutlu olmak istiyorsanız bayanlar ben buradayım. Korkmadan cekinmeden arayabilirsiniz..... erkekler gaylar kesinlikle aramasın 0544.414.42.44 akinmertoglu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  94. Slm ben akin izmir yas 28 boy 1.83 kilo 70 oldukca atletik biriyim. Reel sex tercihimdir. Temizlik on plandadir Net 23cm. istanbul cevresi tüm bayanlar. Sınır tanimayan bayanlar telefonunuzu bekliyorum. Cekinmeye utanmaya gerek yok arayın tanısalım.0544,414,42,44 hadi bayanlar akinmertoglu@hotmail.com sadece bayanlar arasin. Gay ve erkekler aramasin

    YanıtlaSil
  95. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  96. merhaba kendine güvenen, seçici,cesur bayanlar: istanbuldan suat ben, yaşım 35 bakımlı atletik yapılı esmer tenli 1.73 boy 75 kiloda temizliğe önem veren düzenli spor yapan biriyim. sigara içki kullanmayan güvenilir sırdaş tecrübeli ve düzenli bir partner ihtiyacı hisseden, yoğun çalışma ortamından bunalıp kendini ödüllendirmek isteyen güzel bir masaj sonrası doyurucu bir sevişme ile noktalayıp yorgunluğunu atmak arzusu taşıyan özgür olgun bayanlar; eğer böyle biri yok diyorsanız yüzde 90 doğrudur:) fakat yüzde 10 luk kesimin içinde olduğum için rahatım bu konuda.inanmak size kalmış ispat etmek çok kolay. arayın veya sms atın tanışalım, tanışmadan tanımadan kimseyi yargılamak olmaz. mutlaka güvenilir birileri vardır buyrun buradayım işte: 0543 251 1181 whatsapp, viber mevcuttur, özelden de arayabilirsiniz tabi tanıyıncaya kadar.;) umudum88@windowslive.com mail, skype ve msn adresim ulaşın lütfen… yarıda kalmayacağınıza emin olabilirsiniz

    YanıtlaSil
  97. MERHABA BEN BUĞRA 28 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. 0554 114 74 11 HOŞÇAKALIN.....

    YanıtlaSil
  98. Mrb AZGİN BAYANLAR ARAYİN COSALİM OZEL ACİK ANKARADAYİM REALDE UYAR 7/24 musaitim 0545 571 52 00

    YanıtlaSil
  99. Slm ben ist akin. Yaş 28 boy 1.83kumralım resim kendi resmimdir. Evli bekar tüm mutsuz bayanlar beraber olmak isteyen bayanlar mutluluk garanti. Arayın tanısalım sadece istanbul sart degil işim gereği ortalama tüm türkiyeyi geziyorum doğu hariç.abartısız net 23cm ve oldukca kalın;).Evli ciftlerde 3. Arayanlar sadece bayanlar arasın. Gizlilik önemli karşılıklı olarak. Utanmak yersiz ikimizde amacımızı biliyoruz. Reel sex icin sadece kendini bilen azgın bayanlar 0544.414.42.44 kendinize güveniyorsanız mutlaka arayın bekliyorum telefonum mesgul olabilir aldirmayın msj atarsanız müsait oldugumda dönüş saglarım..7/24 arayabilirsiniz.tüm bayanlar yaş sınırı yok arayabilirsiniz 0544.414.42.44 akinmertoglu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  100. Mrb AZGİN BAYANLAR ARAYİN COSALİM OZEL ACİK ANKARADAYİM REALDE UYAR 7/24 musaitim
    çocuk pornosu

    YanıtlaSil
  101. Merhaba ben Eskişehirden Kenan yaş 49 çılgın bayanlar ve evli çiftler arayın görüşelim 05434900991

    YanıtlaSil
  102. SLM AZGİN BAYANLAR ARAYİN COSALİM UÇALİM ZEVKLE GİZLİYE ACİK ANKARALİ YAKİSİKLİ BİRİYİM HERTULU FANTAZİ UYAR TELDE SANALDA GERCEKTE GUVEN GİZLİLİK İCİNDE SİKİSELİM ARAYİN OZELE ACİK 7/24 MUSAİTİM 0545 571 52 00

    YanıtlaSil
  103. SLM AZGİN BAYANLAR ARAYİN COSALİM UÇALİM ZEVKLE GİZLİYE ACİK ANKARALİ YAKİSİKLİ BİRİYİM HERTULU FANTAZİ UYAR TELDE SANALDA GERCEKTE GUVEN GİZLİLİK İCİNDE SİKİSELİM ARAYİN OZELE ACİK 7/24 MUSAİTİM 0545 571 52 00

    YanıtlaSil
  104. Gerçek yaşanmış ve daha kaliteli hikayeler için bloguma bekliyorum

    YanıtlaSil
  105. Slm ben k.marastan hakan 34 yaş 178 85 esmer tenliyim gizlilik içerisinde bayanlar ve çiftleri bekliyorum skype hayalim_ sin46@hotmail.com kik dognmarasli46 cep 05548559100 viber line wahatsap var

    YanıtlaSil
  106. Slm ben ist akin. Yaş 29 boy 1.83kumralım resim kendi resmimdir. Evli bekar tüm mutsuz bayanlar beraber olmak isteyen bayanlar mutluluk garanti. Arayın tanısalım sadece istanbul sart degil işim gereği ortalama tüm türkiyeyi geziyorum izmir ve istanbul öncelik... Abartısız net 23cm ve oldukca kalın, günün her saati arayabilirsiniz 7/24.Evli ciftlerde 3. Arayanlar sadece bayanla konuşmak kaydı ile arayabilirler. Gizlilik önemli karşılıklı olarak. Utanmak, çekinmek yersiz ikimizde amacımızı biliyoruz. Reel sex icin 0544.414.42.44 mutlaka arayın bekliyorum telefonum mesgul olabilir aldirmayın msj atarsanız müsait oldugumda dönüş saglarım.. 0544.414.42.44 akinmertoglu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  107. Ankara'dan mert ben azgın kızlar ve bayanlar arayın 0555 895 79 82

    YanıtlaSil
  108. Mrb 31 yaşinda iri aletli erkeğim tanışmak isteyen bayanların aramasını bekliyorum. 05070468346

    YanıtlaSil
  109. gizlilige önem veren azgın dul bakımlı hnmlar FANTAZİ DUSUKUNU EVLİÇİFTLER tek bayanlar hemsıre ve ögretmenler sırdas olmak isteyen yurdumun tum çicekleri 24saat 22cmyle en az 4 posta garantili sikişlerimiz İHTINA VE ÖZENLE yapılır BİLGİNİZE 0534 489 55 20 ACİL ACİL.. özellikle sivas ve cevresi
    YANITLA


    YanıtlaSil
  110. 002378000600 Yanıyorum Söndürecek Yok mu ??? 😘😘😘😘😘

    YanıtlaSil
  111. 002378000600 Yanıyorum Söndürecek Yok mu ??? 😘😘😘😘😘

    YanıtlaSil
  112. 002378000600 Yanıyorum Söndürecek Yok mu ??? 😘😘😘😘😘

    YanıtlaSil
  113. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 05422809217

    YanıtlaSil
  114. Evde yalnızım arayın ❤️ İçime girip benimle saatlerce konuşmak istiyorsan hemen ara bebeğimm 😘 Yatakta azdım bekliyorum aramanı 💜
    Numaram: ☎️ 0032258899013 ☎️ Daha fazla bekletme canım 💋

    YanıtlaSil
  115. 2017 yeni ifsa adult porno siteniz

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> 2017 IFSA PORNOLAR


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> liseli turk pornolar




    dövmeli esinin 35lik sikini emen lolita porno TURK PORNOLAR

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turkadult

    dildoyla azan sekreteri patronu sikiyor gizli seks turk

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerliadult


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turk ensest videolar

    esinin sikini kaldirmaya çalisan amatör kasar Yerli videolar

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> ensest seks videolari


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerli amator adult videolar

    ENSEST TÜRK SIKIS VIDEOLARI IÇIN SITEMIZE GIRINIZ LISELI TÜRK KIZLARI GIZLICE SIKISIP KAYIT ETTIKLERI VIDEOLAR SADECE BIZDE


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> 2017 türbanli türk pornolari


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> Kizligini bozdururken aglayan liseli

    >>>>> TÜRK AMATÖR ADULT SITE -- IFSA PORNO TÜRK SITE <<<<<<



    TIKLAYIP SITEYE GIRINIZ>=====> LISELI 2017 PORNOLARI TÜRK




    TIKLAYIP SITEYE GIRINIZ>=====> EN ÖZEL ENS.. VIDEOLAR TÜRK




    TIKLAYIP SITEYE GIRINIZ>=====> TWITTER ÖZEL PORNOLAR

    KUZENINI SIKIP INTERNETE VEREN TIKLA SITEYE GELhttp://sakirabi.com



    TEYZE KIZINI SARHOS EDIP GÖTÜNDEN SIKIYOR SITEMIZDEhttp://sakirabi.com



    ÜNIVERSITELI SIKISDE SAKIN IÇIME BOSALMA HAMILE KALIYORUM (SITEMIZDE http://sakirabi.com

    YanıtlaSil
  116. Evde yalnızım arayın ❤️ İçime girip benimle saatlerce konuşmak istiyorsan hemen ara bebeğimm 😘 Yatakta azdım bekliyorum aramanı 💜
    Numaram: ☎️ 0032258899023 ☎️ Daha fazla bekletme canım 💋

    YanıtlaSil
  117. Slm ben ist akin. Yaş 29 boy 1.83kumralım resim kendi resmimdir. Evli bekar tüm mutsuz bayanlar beraber olmak isteyen bayanlar mutluluk garanti. Arayın tanısalım sadece istanbul sart degil işim gereği ortalama tüm türkiyeyi geziyorum abartısız net 23cm ve oldukca kalın.Evli ciftlerde 3. Arayanlar sadece bayanla muhatap olmak kaydı ile arayabilirler. Gizlilik önemli karşılıklı olarak. Utanmak çekinmek yersiz ikimizde amacımızı biliyoruz. Reel sex icin 0544.414.42.44 mutlaka arayın bekliyorum telefonum mesgul olabilir aldirmayın msj atarsanız müsait oldugumda dönüş saglarım.. 0544.414.42.44 akinmertoglu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  118. Slm ben ist akin. Yaş 29 boy 1.83kumralım resim kendi resmimdir. Evli bekar tüm mutsuz bayanlar beraber olmak isteyen bayanlar mutluluk garanti. Arayın tanısalım sadece istanbul sart degil işim gereği ortalama tüm türkiyeyi geziyorum abartısız net 23cm ve oldukca kalın.Evli ciftlerde 3. Arayanlar sadece bayanla konusmak kaydı ile arayabilirler. Gizlilik önemli karşılıklı olarak. Utanmak çekinmek yersiz ikimizde amacımızı biliyoruz. Reel sex icin 0544.414.42.44 mutlaka arayın bekliyorum telefonum mesgul olabilir aldirmayın msj atarsanız müsait oldugumda dönüş saglarım. Azgın bayanları bekliyorum sadece bayanlar. 0544.414.42.44 akinmertoglu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  119. Ankara Keçiörende Oturan 32 yaşında 1.78 Boy 68 Kiloda Olgun 05396937274 Sekste Sınırsız Sert Sikici Geç Boşalan Beyim Adım Taner Boşalmam 35 45 Dakika Sürer İtinayla Am Yalarım Sert Ve Kalın Seven Amı Cayır Cayır Yanan Vıcık Vıcık Sulanmış Saksafon Çekmeyi Seven Dul Azgın Evli Mutsuz Ateşli Arzulu Doyumsuz Olgun Tombul Yaşlı Şişman Yanlız Bayanlar Ayrıca Eşi Türbanlı Swinger
    Seks Partisi Deneyimliyim Evliçiftlere Tecrübeliyim 3.Cü Sırdaş Olurum Güvene Gizlilige Hijyene Önem Veririm WhatsApp Var Arayın
    Mesaj Atın Tanışalım Bekliyorum 05396937274

    YanıtlaSil
  120. merhaba bayanlar arayın 05344774434

    YanıtlaSil